piranha CONTACT
PARTENERI
SERVICII
UNELTE
MASINI
piranha CONTACT
PARTENERI
SERVICII
UNELTE
MASINI
UNELTEDiscuri diamantateCarote diamantateMASINIMasini de carotat manualeMasini de carotat cu standTrepiede masini de carotatMasini de taiat betonGrupuri hidrauliceCiocane demolatoarePompe submersibileDispozitiv batut stalpiDispozitiv eliberare caroteACCESORIIAccesorii WekaAccesorii HyconPRODUCATORIHyconWekaZenesis
SERVICE

Personalul calificat al firmei iti ofera o gama larga de servicii, efectuate de specialistii nostri care beneficiaza de pregatire periodica si suport din partea fabricantilor originali. Oferim urmatoarele servicii:

Intretinere
Operatiunea de intretinere asigura functionarea fara intrerupere a utilajelor, la parametri normali. Efectuam activitatea de intretinere conform specificatiilor producatorilor, iar in situatia in care se constata potentiale defectiuni ale utilajelor, actionam pentru remedierea rapida si durabila.

Sisteme electrice - refacem instalatia electrica a utilajului prin repararea sau inlocuirea pieselor care duc la functionarea necorespunzatoare sau la nefunctionarea echipamentului.

Revizii
Pentru a prelungi durata de functionare in conditii optime de siguranta a utilajelor tale, iti oferim serviciul de revizie periodica.

Suna la +40 773 888 888 sau completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat imediat.

TRIMITE
 
Urmareste
@2020 Piranha.Ro